viernes, 4 de junio de 2010

Història de Storm - Godspeed You! Black Emperor







(Llegir amb la canço de fons)




T´acompanya , fa que corris i de cop tot marxa. Et diu que estiguis tranquil. Pregunta que on vas. Pensa. Mira, per allà ve algú. Parla amb ella.

Aneu amb pas ferm. Agafats de la mà per el mig del Paral·lel. La gent crida. L´abraces. Sents el calor del seu cos. Com bombeja el seu cor. Que meravellós es tot. Que grandiós ets. Et fa un petó. Li fas un petó. Es desboca la passió.

Però tingues cura. Amagueu-vos darrer un arbre que ve una onada de gent. A les seves mans torxes. Que buscan? La buscan a ella! Corre! Corre! No dubtis. Entra a casa seva. Les escales cauen. La façana també. No hi ha sostre. Es veu el cel. Esteu esgotats. Us queda un pis fins arribar a la seva porta. Us arrosegueu. La miras. Et mira. Us feu un petons. De fons es senten els crits. Sonen tambors. Una última abraçada. Obriu la porta. Dormiu al seu llit. Fora tot es calma. Desapareix tothom a l´exterior.

Plou. Les gotes us desperten. El carrer apareix buit. Les radios dels cotxes estan enceses. Les sirenes de les ambulàncies sonen monòtones. Et parla. No escoltes res. L´intentes parlar però no surt cap so de la teva boca. Ploreu. Us veieu despullats. Us calmeu. Us mireu fixament.

Somrieu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario